Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Вінницька Студентська весна 2018

Днями у Вінниці в межах проведення Дня Європи в Україні відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2018». Особливістю проведення у цьому році стало те, що фестиваль відбувся на відкритій професійній сцені на Європейській площі міста під девізом «Європа починається з мене».

Стартував День Європи у Вінниці традиційно на майдані Незалежності з урочистої церемонії відкриття святкових заходів. Талановита та активна молодь привітала святковим парадом вінничан, гостей з Європи та офіційні делегації, що прибули до Вінниці. Після завершення офіційного відкриття спільним парадом студентство разом з вінничанами та гостями міста виконали Гімн України та взяли участь у флешмобі «Україна – молода європейська країна».

Команди ВННІЕ та ВКЕП ТНЕУ також прийняли участь у фестивалі та гідно представили свої навчальні заклади. Наші студенти продемонстрували свою неповторність, талановитість та багатогранність. Також кожен бажаючий мав можливість ознайомитись з презентацією навчальних закладів міста на виставці «Європейська освіта».