Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

У ВННІЕ ЗУНУ зустріч зі стейкхолдерами та партнерами

На базі Вінницького-навчально-наукового інституту економіки ЗУНУ відбулась зустріч із засновницею бізнес-школи «ALTER EGO», відомою підприємницею, власницею молодіжної платформи та молодіжного центру Posterum – Оксаною Лоянич. Інститут та «ALTER EGO» мають давні партнерські взаємовідносини. Ось і цього разу спілкувались про цілі та плани, про майбутнє кожного, як особистості, як лідера, як щасливої людини. Отримали від Оксани Лоянич корисні та продуктивні кейси та бачення щодо професій сьогодення та майбутнього, відкриття власної справи, актуальних професійних програм та нових спеціальностей.

Під час майстер-класу «ALTER EGO», Posterum та ВННІЕ ЗУНУ обговорили можливі вектори дуальної освіти, практичної бізнес-освіти, подальші напрями співпраці, можливості практико-орієнтованого навчання для студентів Вінницького навчально-наукового інституту економіки та перспективи відкриття нових освітніх програм, спрямованих на підготовку фахівців з підприємництва та торгівлі, економіки, фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку, митної справи, обліку та оподаткування, психології та права.

Студенти ВННІЕ ЗУНУ отримали від Оксани Лоянич та Posterum не тільки актуальний стрім про лідерство, цілепокладання та власний бренд, а й цінні подарунки, а саме головне – отримали запрошення до співпраці.