Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

У ВННІЕ ЗУНУ відбулась урочиста та одночасно інформативна зустріч здобувачів ІІІ-ІV курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з потенційними роботодавцями.

3 листопада 2023 року в актовій залі Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету відбулась урочиста та одночасно інформативна зустріч здобувачів ІІІ-ІV курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з потенційними роботодавцями. Особливим гостем заходу став Овчарук Артем, випускник нашого інституту, який наразі обіймає посаду заступника начальника відділу розрахунків у відомій страховій компанії ТАС.

Зустріч розпочалася з вступного слова завідувача кафедри фінансів, банківської справи та страхування, Погріщук Галини Борисівни, яка представила Артема Овчарука та наголосила на важливості зв'язку теоретичного навчання з практичним досвідом. Пан Овчарук поділився історією свого професійного росту і важливістю неперервного навчання.

Протягом заходу студенти мали змогу дізнатися про історію зародження страхування в Україні, починаючи зі стародавніх часів та закінчуючи сучасними тенденціями. Артем Овчарук детально розповів про основні види страхування, акцентуючи на особливостях кожного з них, відмінностях між страхуванням життя, майна, автострахуванням та іншими типами страхових послуг.

Студентам також було надано можливість ознайомитися з внутрішньою структурою страхової компанії, її відділами та принципами роботи кожного з них. Артем Овчарук поділився зі студентами особливостями проведення розрахунків у страховій справі, звернувши увагу на нюанси роботи з клієнтами та вирішення спірних ситуацій.

На завершення, було обговорено перспективи подальшої співпраці між студентами та страховою компанією, включаючи можливості стажування та працевлаштування для випускників. Зустріч пройшла у форматі відкритого діалогу, де кожен студент мав змогу задати запитання та отримати на нього компетентну відповідь.

Ця зустріч стала значущим кроком у зміцненні практичних знань студентів і подальшому виборі їхнього професійного шляху.