Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

11 листопада пішов з життя ректор ТНЕУ, проф. Юрій Сергій Ілліч

62 роки – це крихітна мить з погляду вічності, а для окремої людини – Сергія Ілліча Юрія – то щедрий ужинок долі ВЧЕНОГО, НАУКОВЦЯ, ПРОФЕСОРА, УЧИТЕЛЯ, ДРУГА, ЧОЛОВІКА, БАТЬКА...

Колектив Вінницького інституту економіки ТНЕУ глибоко сумує з приводу значної втрати для всієї університетської спільноти та висловлює щирі відверті співчуття рідним та близьким покійного.

 

 
10 травня 2024 року студенти Кафедра економіки, обліку та оподаткування ВННІЕ ЗУНУ мали чудову можливість відвідати компанію молодих та цілковито захоплених своєю справою фахівців BeeStar-Technology, все для бджільництва !

Детальніше >>
 
8 травня 2024 року у рамках тижня спеціальностей Кафедри економіки, обліку та оподаткування ВННІЕ ЗУНУ було проведено круглий стіл на тему: "Соціально-економічні особливості розвитку регіону в умовах воєнного стану"

Детальніше >>
 
07 травня 2024 року у рамках тижня спеціальностей Кафедра економіки, обліку та оподаткування ВННІЕ ЗУНУ пройшла лекція-зустріч з фахівцем Державної служби зайнятості.

У ході зустрічі студенти дізнались про основні проблеми та перспективи на ринку праці України та Вінницького регіону.

Детальніше >>
 
6 травня 2024 року у Вінницькому навчально-науковому інституті економіки Західноукраїнського національного університету розпочались дні спеціальностей Кафедри економіки, обліку та оподаткування ВННІЕ ЗУНУ

Детальніше >>
 
Екологічний день

Екологічний день.

Детальніше >>
 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>